PROBLEMI SA ZAKONOM

Popularni reper Buba Corelli dobio godinu dana zatvora zbog dilanja droge

26.09.2019 u 11:17

Bionic
Reading

Poznati bosanskohercegovački reper, umjetničkog imena Buba Corelli, osuđen je na godinu dana zatvora zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Kantonalni sud u Sarajevu osudio je Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Corelli, i Almira Bozalija nakon što su priznali krivnju, javlja Klix.

Tereti ih se da su od prosinca 2014. do lipnja 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali hašiš, amfetamine i kanabis na području Kantona Sarajevo.

Optuženi su čuvali drogu u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakivali u manje paketiće za uličnu prodaju. Corelli se nalazio u pritvoru od lipnja 2015. do veljače 2016. godine, dok je Bozalija bio u pritvoru od lipnja 2015. do siječnja 2016. godine.

  • +5
Jala Brat i Buba Corelli na Bundeku Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Vrijeme provedeno u pritvoru bit će im uračunato u kaznu. Corelli ima mogućnost da preostali dio zatvorske kazne plati i tako ne ode iza rešetaka.

Buba Corelli je poznati reper iz BiH koji je započeo svoju karijeru 2011. godine pjesmom 'Oh No'. Njegovi hitovi poput 'Sporije', 'Restart', 'Dokaz' i 'Klinka' popularni su na cijelom Balkanu, a čest je gost i u Hrvatskoj.

Buba Corelli Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube