policija pod istragom

Brat ubijene socijalne radnice: Milijun puta je na nju galamio, prijetio; nosio je noževe i sjekire

  • Autor: V. P. P.
  • Zadnja izmjena 10.07.2019 17:57
  • Objavljeno 10.07.2019 u 17:57
Marko Poplašen, Blaženka Poplašen

Marko Poplašen, Blaženka Poplašen

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

'Milijun puta je na nju galamio, prijetio, ali ona bi mu onda sredila nešto pa bi se smirio', kazao je brat socijalne radnice Blaženke Poplašen koju je jučer na radnom mjestu ubio Andrija Drežnjak

'Nema se što reći, to je tragedija. Da tako digne pištolj na ženu... Žena koja mu piše rješenja za kvalitetu života, a on joj puca u glavu! Što da kažem, kome da kažem?', priča za Jutarnji list Marko Poplašen, brat ubijene socijalne radnice.

'U životu sve što je imala bilo je njezino radno mjesto i ostavila je život za svoje radno mjesto. Bila je izuzetno dobra, karakterna, pomagala je svima. Tom čovjeku je dala sve u životu što mu je mogla dati, ne samo njemu... Pun gepek socijalnih slučajeva je rješavala kod kuće, nije udana žena, zvali su je kući, živjela je svoj posao', dodaje.

Kaže kako je obitelji spominjala korisnika Centra za socijalnu skrb Đakovo koji ju je lišio života.

  • +12
  • +9

Blaženka Poplašen

Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

'Spominjala ga je i nama, a ja ga znam iz grada. Imala je nekad problema i sa drugim ljudima, no uvijek je govorila to je sastavni dio posla. On je inače prijetio odmalena. Svima. Uvijek je nosio noževe i sjekire po gradu, on i brat, to je takva osoba. Milijun puta je i na nju galamio, prijetio, ali ona bi mu onda sredila nešto pa bi se smirio', kaže. 

Jesu li i kada prijetnje prijavljene policiji doznat će se nakon što se provede unutarnji nadzor kojeg je naložio ravnatelj policije. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!