ANALIZA NASTUPA

Komunikacijska stručnjakinja Borčić o Plenkovićevoj retorici u Saboru: Pokazuje da ga iritiraju, da smatra njihova pitanja i teze promašenima

16.09.2020 u 12:09

Bionic
Reading

'Izgleda da će rasprave biti zanimljivije od očekivanih', analizirala je komunikacijska stručnjakinja Nikolina Borčić retoriku premijera Andreja Plenkovića tijekom aktualnog prijepodneva u Hrvatskom saboru

'Trebali bi početi mijenjati način komunikacije', rekla je komunikacijska stručnjakinja Nikolina Borčić komentirajući za N1 retoriku premijera Andreja Plenkovića.

Dodala je kako vladajući u ovom sazivu Sabora imaju drugačiju oporbu, kojoj su taktika konkretna pitanja.

Osvrnuvši se na Plenkovićev odgovor mostovcu Zvonimiru Troskotu, kojemu je poručio kako je oduvijek smatrao da je Most kavanska demokracija, istaknula je da emocionalno reagira na zastupnike Mosta.

Borčić kaže da Plenković, kad ne može ili ne želi dati jasan ili konkretan odgovor, postane sklon taktici podučavanja - navođenja svojih rezultata.

'U ovom saborskom sazivu ima drugačiju oporbu koja je jako dobro osmislila taktiku kako ga isprovocirati ili pokušati dobiti drugačiji odgovor. Na to još nije našao način komunikacije. Rekla bih da je ovo pokazivanje da ga iritiraju, da smatra njihova pitanja i teze promašenima', prokomentirala je Borčić retoriku premijera.