JEDNA ŽENA OZLIJEĐENA

Bomba u Solinu namjenjena Nevolji

Bionic
Reading

Prema još neslužbenim informacijama, u Citroenu Saxo u Solinu eksplodirala je napravljena od trotila (TNT), te je bila namjenjena kriminalcu i bivšem boksaču Nenadu N.(31) iz Brnaza kod Sinja, zvanom Neno Nevolja koji je odnedavno posato vlasnik automobila Ozlijeđena je jedna žena

U eksploziji na parkiralištu poslovne zgrade Ine u Solinu u 1,30 sati oštećena su tri automobila, a žena je ozlijeđena kad je pokušala ući u svoj automobil koji je bio parkiran nedaleko od tih vozila.

Prema neslužbenim informacijama meta je bio kriminalac i bivši boksač Nenadu N. zvani Neno Nevolja - novi vlasnik automobila koji je još uvijek registriran na ime Josipa Č., vlasnika jednog solinskog kafića koji se ogradio od cijeloga događaja: 'Automobil sam prodao uz kupoprodajni ugovor i mislio sam da je kupac izvršio prijepis sve dok jutros nije stigla policija. Njih sam upoznao s tim, ali ne želim za medije govoriti tko je kupac.'

Policija još uvijek ne zna tko su vlasnici oštećenih vozila, 'fiat una', 'opel astre' i 'citroen saxoa', te je li eksplozivna naprava bačena ili je bila postavljena pod jednim od automobila.

Očevid još traje, a po riječima glasnogovornice policije, tek nakon što utvrde prave vlasnike vozila, krenut će i kriminalistička obrada.