ZASTRAŠIVANJE

Bomba pod autom suvlasnika Princessa

24.07.2009 u 12:31

Bionic
Reading

Suvlasniku striptiz kluba "Princess" u Vodicama Antonu Dobri noćas je postavljena bomba ispod automobila parkiranog u blizini istoimenog kluba u Zagrebu

No, nepoznata osoba je 39-godišnjeg ugostitelja SMS porukom upozorila na bombu koja je podmetnuta tako da ne eksplodira, pa u zagrebačkoj policiji kažu da je riječ o prijetnji i zastrašivanju.

Bomba je ispod poduzetnikovog terenskog automobila "hyundai terracano", šibenskih registracijskih oznaka, parkiranog u blizini zagrebačkog "Princessa" u Ulici Andrije Hebranga, postavljena noćas između 1 i 2,50 sati, nakon čega je suvlasnik vodičkog striptiz kluba na svoj mobitel dobio SMS poruku upozorenja. Odmah je pozvao policiju, a pirotehničari su bombu uklonili.

Očevidom je utvrđeno da je bomba postavljena tako da nije mogla eksplodirati, a s obzirom i na činjenicu da je 39-godišnji Anton Dobra upozoren na njezino postavljanje, u zagrebačkoj policiji slučaj vode kao prijetnju i zastrašivanje.

Kažu da suvlasnik vodičkog "Princessa" nije prijavljivao prijetnje.

Njegov klub do sada je u nekoliko navrata završio na stranicama rubrika crnih kronika zbog nasilja i prijetnji kojima su se od gostiju nezadovoljnih "astronomskim cijenam" utjerivali dugovi, odnosno neplaćeni računi.