D3 ekspanzija?

Blizzard sprema 'veliko iznenađenje' za Gamescom

01.08.2013 u 14:05

Bionic
Reading

Kompanija je u nedavnom pozivu za novinare objavila da sprema 'specijalnu objavu' za Gamescom

Blizzard nam je opet zagolicao maštu objavom o 'specijalnom iznenađenju' koje sprema za nadolazeći Gamescom. U pozivu za novinare koji je Blizzard poslao jučer pisalo je sljedeće: 'Spremamo posebnu objavu koja će zasigurno privući pozornost Neba, Gorućeg Pakla i svi sjenovitih mjesta koja leže između'.

Opis poziva aludira na vijest o Diablu 3, a mogla bi značiti da ćemo konačno vidjeti novu Diablo 3 ekspanziju koju je Blizzard potvrdio još prošle godine. Neki misle da se radi o vijesti povezanoj s Heartstoneom ili čak novom World of Warcraft ekspanzijom, no korištenje izraza kao što su 'nebo' i 'gorući pakao' ipak više naginju ka Diablo 3 najavi.

Nick Carpenter, potpredsjednik Art & Cinematic odjela u Blizzardu, na twitteru je objavio informaciju da Blizzard ima novi cinematic spreman za Gamescom. 'Upravo smo završili rad na još jednom nevjerojatnom cinematicu. Jedva čekam da ga otkrijemo svijetu' napisao je Carpenter na twitteru.




Gamescom se održava od 21. do 25. kolovoza u Kölnu u Njemačkoj, a Blizzardova press-konferencija zakazana je za prvi dan najveće svjetske gaming konferencije.