LOPTANJE PERVERZNJAKOM

Biskup Košić vratio sado-mazo svećenika nadbiskupu Srakiću!

Marko Tomušić, svećenik iz Beraka

Marko Tomušić, svećenik iz Beraka

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

Sisački biskup mons. Vlado Košić razriješio je vlč. Marka Tomušića službe privremenog upravitelja župe Uznesenja BD Marije u Pokupskom jer ga je njegov Ordinarij povukao u Ðakovačko-osječku nadbiskupiju. To je vijest koju je u petak uvečer objavio Tiskovni ured Sisačke biskupije, javlja Večernji list

Kako piše Večernji list, Nekadašnji župnik u Berku vlč. Tomušić je, kao što je poznato, sablaznio proljetos javnost svojim privatnim video uracima, koji su procurili u javnost, a u kojima je raskrinkan kao perverzna osoba. Njegov razgovor snimio je, naime, njegov sugovornik Ilija Lutrov (34), a u kojemu se Tomušić snimao u sado-mazo odori, posve nagao, tijela prekrivena tek remenjem i 'naoružan' umjetnim penisima, koje je pred kamerom uvlačio u analni otvor i masturbirao. Svom poznaniku je tom prilikom otkrio da mašta o dječacima iz škole dok se zabavlja seksualnim pomagalima

Zbog svega toga, nakon što je afera izbila u javnost (a Tomušić je tvrdio da mu je namještena, tj. da su ga ucjenjivali), Tomušić je iz Berka otišao iznenadni 'godišnji odmor', da bi ga đakovački nadbiskup mosn. Srakić razriješio dužnosti župnika u kolovozu.

No Tomušić je ponovno uskrsnuo u Sisačkoj biskupiji, u župi Pokupsko, očito uz nedovoljno znanje biskupa sisačkog mons. Vlade Košića i prevaru službenika Sisačke biskupije, tvrdeći da se u cijeloj aferi nije radilo o njemu.

Reakcija sisačkog biskupa mons. Košića posve je logična nakon što su mediji otkrili da perverzni sado-mazo svećenik ponovno javno djeluje u župi Pokupsko.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!