ministar zdravstva

Beroš napustio zadarski kafić jer konobarica nije htjela staviti zaštitnu masku: Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas

13.06.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Ministar zdravstva Vili Beroš napustio je u nedjelju jedan zadarski kafić zato što konobarica nije nosila zaštitnu masku, izvijestio je sam ministar

Ministar Beroš je o tom svom činu javnost izvijestio na svom twitter profilu, navodeći kako je želio popiti kavu u jednom jadranskom kafiću, no da je otišao nakon što konobarica ni na njegovu molbu nije htjela staviti zaštitnu masku te je naglasio kako je 'odgovorno ponašanje dužnost svih nas'.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o jednom zadarskom kafiću. Ministar je u Zadru od jučer, gdje je sudjelovao u akciji vodstva kluba i navijača Košarkaškog kluba Zadar za masovno cijepljenje te je i sam cijepio okupljene građane.

'Želio sam danas popiti kavu u jednom jadranskom kafiću. No, kako je konobarica i na moju molbu odbila nositi masku, tako sam i ja morao odbiti biti gost u tom lokalu. Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas.', napisao je Beroš na twitteru.

  • +15
Vili Beroš cijepi građane Zadra Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

Ministar zdravstva Vili Beroš pozvao je u prije incidenta u kafiću preko twittera hrvatske navijače da pokažu svijetu kako mogu biti prvaci i u odgovornom ponašanju te u poštivanju epidemioloških mjera.

"Uoči premijernog nastupa hrvatskih nogometnih reprezentativaca na Euro 2020 pozivam naše navijače da pokažu Hrvatskoj i svijetu da možemo biti prvaci i u odgovornom ponašanju. Poštivanje epidemioloških mjera najbolji je čin domoljublja i podrške našim nogometašima. Zajedno do pobjede", napisao je Beroš.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra svoju prvu utakmicu protiv Engleske na stadionu Wembley u Londonu.