OTVOR' MILE KAPIJU, MAN' SE GOSPODARSTVA

'Bandiću su tamburaši i ekonomija podjednako važni'

29.03.2012 u 15:07

Bionic
Reading

Zagrebačka Gradska skupština primila je danas na znanje izvješće o radu gradonačelnika od srpnja do prosinca 2011. godine, ali, kako je rekao nezavisni zastupnik Josip Kregar, ne bi trebali niti to

'Iz izvješća se ne vide prioriteti u radu gradonačelnika pa su i prijam tamburaša i ekonomska situacija tu podjednako važni', rekao je Kregardodavši da ga gradonačelnikova zadaća podsjeća na dolazak studenta na ispit po tko zna koji put s nadom da će profesor imati dobar dan i pustiti ga.

'Mislim da je bilo dosta da primamo na znanje gradonačelnikov izvještaj i da bismo ga konačno trebali odbiti, što ću ja i učiniti', kazao je Kregar

Božica Šolić
(HDZ) mišljenja je kako Grad ne funkcionira već dvije godine te da 'za to ne može biti odgovoran samo jedan čovjek, već SDP'.'Vjerujem da će skori lokalni izbori to promijeniti. Vrijeme je da pokupite krpice i odete', naglasila je Šolić.

Gradski zastupnici su zamjerili su Bandiću što osobno nije prisustvovao raspravi pa je Goran Kutlić (SDP) cinično zapitao je li gradonačelnik potpisao svoje izvješće ili će kasnije tvrditi da nije.

Uz primanje na znanje gradonačelnikova izvještaja zastupnici su podržali izvješće o provedbi mjera i aktivnosti za 2011. iz Zagrebačke strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u razdoblju od 2011. do 2015.