PARTIJSKO UHLJEBLJENJE

Bandićeva šefica financija prima plaću, a ne radi

25.11.2009 u 08:38

Bionic
Reading

Ivo Čović, predsjednik Uprave Holdinga, u Autobusni kolodvor šalje internu kontrolu zbog sumnje da SDP-ovka Vesna Majher tamo prima plaću, a ne dolazi na posao

'Nedavno smo zaprimili nekoliko dojava od zaposlenika Autobusnog kolodvora koji tvrde da već tri godine, otkako je zaposlena, uredno prima plaću, ali ne dolazi na posao. Holding će tamo poslati internu kontrolu', tvrdi Večernjakov sugovornik blizak samom vrhu Zagrebačkog holdinga.

Možda ova priča nikada ne bi izašla na vidjelo da na stol šefa Holdinga Ive Čovića nije stigao zahtjev Franje Žulja, voditelja podružnice Autobusni kolodvor, da se Vesna Majher postavi na mjesto njegove pomoćnice.

Vesna Majher


Čović do okončanja istrage neće potpisati promaknuće. Vesna Majher obnaša mnogo visokih dužnosti u gradskoj administraciji: SDP-ova je zastupnica u Gradskoj skupštini, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova, članica triju skupštinskih odbora, a sjedila je i u Nadzornom odboru Zagrebačkog holdinga.

No još je zanimljivije da aktivno sudjeluje u predsjedničkoj kampanji Milana Bandića i radi u njegovu predizbornom stožeru kao šefica financija.

Majher radi na mjestu koordinatorice poslova, a plaća joj iznosi između sedam i osam tisuća kuna.'Imenovana sam pomoćnicom direktora Žulja na njegov prijedlog. Vjerujem da je Uprava Holdinga to potvrdila', kaže V. Majher. Nije željela odgovoriti što točno radi i kolika joj je plaća, niti o svome angažmanu u Bandićevom stožeru.