bogat raspored

Bandić se u utorak iz bolnice vraća na posao, evo što ga sve čeka

17.12.2018 u 16:07

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak se, kako su izvijestili iz njegova Ureda za informiranje, vraća na posao

Već prvi radni dan Bandić će imati bogat raspored iako se oporavlja od plućne embolije zbog koje je prije desetak dana hitno zaprimljen u bolnicu.

Tako će se u 12 sati sastati s izviđačima iz Zagrebačkog skautskog zbora koji će mu predati Betlehemsko svjetlo - Svjetlo mira, da bi u 14 sati u palači Dverce pozdravio prisutne na tradicionalnom božićnom susretu ratnih zapovjednika zagrebačkih postrojbi i predstavnika udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

Ostatak dana rezerviran je za zimske radosti, pa će tako Bandić u 15 sati simbolično otvoriti sanjkalište na livadi na Cmroku, dok će u 19 sati otvoriti besplatno noćno skijanje na Sljemenu kao uvod u novu skijašku sezonu.

Podsjetimo, Bandić je u petak 7. prosinca hitno primljen u KBC Zagreb s dijagnozom plućne embolije, do koje je došlo jer mu je krvni ugrušak (tromb) ušao u plućnu arteriju i smanjio dotok kisika u pluća. Tromb je vjerojatno nastao uslijed prijeloma potkoljenice na tri mjesta, zbog kojega je Bandić već tjednima hodao uz pomoć štaka.

  • +6
Milan Bandić na štakama Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL