POLITIČKO IGRANJE VRTIĆIMA

Bandić dobrostojećim roditeljima: 'Skinite se sirotinji s vrata'

31.08.2011 u 16:31

Bionic
Reading

Milan Bandić je rekao da razumije svoje sugrađane boljeg imovinskog statusa koji će po novom pravilu od sada plaćati višu cijenu dječjeg vrtića, no dodao je da upravo oni ne razumiju sirotinju.

'Oni nikada nisu bili u poziciji da nisu imali, zato ne razumiju običnog čovjeka. Ja bi ih molio da se skinu sirotinji s vrata i da pokažu malo solidarnosti prema ljudima koji nemaju ili imaju jako malo u krizi i recesiji u kojoj Hrvatska grca', rekao je danas Bandić tijekom obilaska nekoliko gradilišta u Zagrebu, izvještava Dnevnik.hr

Dodao je da je takvo ponašanje drsko i bezobrazno s njihove strane. Gradonačelnik Zagreba tvrdi da bi, da se opet rodi, donio istu odluku. 'Pod cijenu života napravio bih isto. Kada se čovjek zalaže za solidarnost i pravdu tijekom recesije, to je jače od bilo čega', rekao je.

Naglasio je da dragi bog sve vidi i čuje, a vidi i sirotinju. Gradonačelnik Bandić tvrdi da oni koji jako puno imaju nisu njegova briga zato što su se oni snašli u pretvorbi i privatizaciji. 'Snalažljiviji su i hvala bogu da imaju, ali neka puste na miru ljudi koji imaju malo ili nemaju ništa i budu solidarni. U ime Boga, u ime pravde i u ime solidarnosti', poručio je Bandić.