HAJDUK KRENUO U TURSKU

Balakov: Želim uvoditi mlade igrače

25.01.2012 u 11:47

Bionic
Reading

Hajduk je u utorak krenuo na turski dio priprema. Popis putnika za Tursku je očekivan, osim možda Franka Andrijaševića koji se vratio iz Dugopolja. Na put nije krenuo Brazilac James koji čeka angažman u Turskoj

Hajdukov trener Krasimir Balakov u Tursku vodi 25 igrača (Andrić, Andrijašević, Banić, Barišić, Bencun, Blažević, Caktaš, Džoni, Gabrić, Kiš, Kukoč, Lendrić, Lima, Ljubičić, Milović, Obšivač, Ozobić, Peričić, Vladislavić, Ah. Sharbini, An. Sharbini, Stipica, Tomaš, Vuković i Vukušić) te očekuje da će se u sljedećih dan-dva priključiti Mato Neretljak i Mario Maloča. Na put nije krenuo Brazilac James koji je ozlijeđen i još čeka rasplet mogućeg angažmana u Švedsku.

Na popisu je novo ime Franko Andrijašević koji je prošlu polusezonu proveo na posudbi u Dugopolju.

'Ja sam Franku nudio da ostane u Hajduk i nametne se za momčad, no on je želio biti siguran da će imati kontinuitet nastupa u Dugopolju. Sada smo ga vratili kako bismo popunili mjesto u veznom redu', rekao je Krasimir Balakov koji je svjestan da kreće u neizvjesnost s velikim brojem mladih igrača.

'Teško je nešto reći ili planirati u ovom trenutku, mi želimo zadržati poziciju na ljestvici i uvesti mlade igrače u momčad. Takav je trenutno stav kluba i na nama je da to učinimo', kaže Balakov koji je najavio da će mladi igrači postupno dobivati prilike.

'Prvi korak im je da se nametnu za 25 igrača koji su u konkurenciji, drugi korak da uđu u 18, treći u početnu postavu. Nadam se da će neki od njih iznenaditi i mene i vas', rekao je Balakov i dodao da mu je žao što na put ne vodi mlade Radoševića i Runju koji nisu potpisali ugovore s Hajdukom i zbog toga su ostali u Splitu.