VIŠE NIJE OTPISAN

Balakov bez objašnjenja vratio Jozinovića u momčad

05.03.2012 u 17:31

Bionic
Reading

Nekadašnji mladi reprezentativac, lijevi bočni igrač Goran Jozinović vraćen je u prvu momčad Hajduka, s kojom je jutros odradio i prvi trening na Poljudu. Za razliku od njega, Marin Tomasov i dalje samostalno trenira

Bez posebnog objašnjenja Goran Jozinović na početku je sezone prebačen u drugu momčad Hajduka, u takozvanu 'kažnjeničku bojnu', u kojoj treniraju odbačeni, zaboravljeni i oni koji ne žele pristati na smanjenje ugovora. Razlog je bio banalan - Jozinovića su željeli prebaciti u drugu momčad koja nastupa pod imenom Primorac u trećoj ligi, no on je to odbio, pa je završio u 'kažnjeničkoj bojni', zajedno s Vejićem, Buljatom, Miličevićem, Barišićem, Trebotićem, Tičinovićem…

No čak i iz takvog okruženja nekadašnji mladi reprezentativac bio je na pragu potpisa ugovora s ukrajinskom Zorijom. Nažalost, transferu se ispriječila ozljeda koljena pa je posao odgođen za ljeto. Jozinović se neobavljenog posla vratio u Split, a onda ga je, bez posebnog objašnjenja, Balakov priključio prvoj momčadi.

'Drago mi je da sam se vratio u momčad te ću se svojim radom pokušati nametnuti treneru', kazao je Jozinović, koji je u ponedjeljak ujutro odradio prvi trening.

Jozinoviću će konkurencija za mjesto u momčadi biti Portugalac Lima i Tonći Kukoč, no Jozinović vjeruje u svoju kvalitetu i spreman je za borbu za mjesto u momčadi. Za razliku od njega, Marin Tomasov i dalje čeka rješenje svog statusa pa je i danas trčao krugove oko travnjaka Poljuda, dok su na njemu trenirali ostali igrači pod komandom bugarskog stručnjaka Krasimira Balakova.