SVE ZA LJUBIMCE

Antun Ponoš ima veliko srce! Spašava od sigurne smrti magarce nemarnog vlasnika

02.03.2018 u 12:42

Bionic
Reading

Da neki ljudi ne bi trebali imati bilo kakve veze s kućnim ljubimcima i životinjama uopće, a da je itekako dobro to da je neki imaju, dokazuje potez najpoznatijeg hrvatskog ljubitelja životinja Antuna Ponoša, urednika i voditelja sada već legendarne emisije Kućni ljubimci

Kako donose Vijesti.hr, u Budrovcu kod Đakova događa se pravi horor. Unatoč izuzetno niskim temperaturama, nemarni vlasnik imanja držao je životinje na najgori mogući način, na otvorenom te bez odgovarajuće skrbi. Šokantna snimka pokazuje dio ograđenog imanja na otvorenom na kojem se nalazi nekoliko životinja, a u istom dvorištu i nekoliko lešina napola prekrivenih snijegom.

Na upit novinara vlasnik imanja naveo je da su dvije životinje uginule te da zna da su uvjeti u kojima ih drži neprimjereni. Prilog možete pogledati na RTL-u.

U priču se uključio i Antun Ponoš, urednik i voditelj emisije 'Kućni ljubimci', koji je ponudio da kupi preostale magarce. Kako se ispostavilo, plan mu je upalio. Sretnu vijest Ponoš je objavio na Facebooku.

  • +2
Antun Ponoš Izvor: Promo fotografije / Autor: Krasnodar Peršun za HRT