23. GODIŠNJICA BRAKA

Antun Ponoš: 'Po mladenku sam išao s psom Nunom'

07.09.2016 u 12:36

Bionic
Reading

Autor i voditelj kultne emisije 'Kućni ljubimci' Antun Ponoš sa suprugom je proslavio 23 godine braka. Godišnjicu je obilježio objavom starih fotografija na Facebooku koje otkrivaju malu tajnu: Ponoš se ni na svom vjenčanju nije odvajao od voljenog kućnog ljubimca, mješanca Nune

Antun Ponoš i njegova supruga Snježana vole se već pune 23 godine. Proslavili su, naime, toliko godina braka u kojem su dobili danas 22-godišnje blizanke Tenu i Lorenu te 18-godišnjeg sina Leona.

Kroz dom tog velikog ljubitelja životinja prošlo je 2000 kućnih ljubimaca koje je liječio i udomio, a na vlastito vjenčanje je poveo psića, mješanca Nunu.

'Nuno je obilježio 18 godina našeg života. Nema ga već šest godina, a uginuo je na datum našeg vjenčanja 4. rujna i ovim fotografijama smo se supruga i ja htjeli prisjetiti i našeg vjenčanja i našeg Nune', ispričao nam je autor i voditelj 'Kućnih ljubimaca'.

Trenutno u njegovoj obitelji žive dva križanca pekinezera: Gips, koji je dobio ime jer mu je šapica bijele boje, i Lobo, nazvan po pjesmi pokojnog Ive Fabijana.