O KUPCU SANADEROVOG UREDA

Agrokor: Telefonski broj nije ažuriran

15.04.2015 u 20:38

Bionic
Reading

Agrokor je za tportal potvrdio da je tvrtku Plus card super d.o.o., koja je na javnoj dražbi jedina iskazala interes i kupila poslovnu nekretninu bivšeg premijera Ive Sanadera, osnovao Konzum. No ta tvrtka prodana je prije pet godina i nije povezano društvo ni Agrokora niti Konzuma, poručili su večeras iz Ureda za odnose s javnošću Agrokora. To što Plus card super i Konzum dijele isti broj telefona objasnili su neažuriranošću samog broja

''Tvrtku Plus card super d.o.o. osnovao je Konzum i prije 5 godina tvrtka je prodana gospodinu Luki Kaiću. Sve to je vidljivo iz javno dostupnog sudskog registra. Tvrtka nije povezano društvo niti Agrokora niti Konzuma. Telefonski broj koji spominjete nije ažuriran', odgovorili su u Agrokoru na pitanje je li Plus card super d.o.o. u vlasništvu Agrokora, s obzirom da je službeni telefonski broj te tvrtke zapravo broj Konzuma, te na koji je način ona povezana s koncernom u vlasništvu Ivice Todorića.

Podsjetimo, tportal je danas izvijestio da je tisuću kvadrata poslovnog prostora s garažom bivšeg premijera Ive Sanadera u Šarengradskoj ulici u širem središtu Zagreba, gdje je on po odlasku iz Vlade osnovao tvrtku Alia savjetovanje, prodan tvrtki Plus card super d.o.o. Prema podacima s Poslovne Hrvatske, ta tvrtka poslovno je povezana s Konzumom, a zanimljivo je da je upravo njezin bivši direktor i prvi vlasnik Luka Kaić taj isti prostor prodao Sanaderu 2009. godine.

Više o toj temi možete pročitati ovdje