A nove Marte osvaja...

A nove Marte osvaja...

22.11.2011 u 13:01

Bionic
Reading

Dokazali ste da su marte sveprisutne i da ste veliki fanovi starog dobrog Dr. Martensa. Pogledajte tko će uskoro prošetati svoj novi par. :-)

Dragi martensoljupci,

za početak hvala vam svima koji ste poslali svoje fotografije i na taj način sudjelovali u mini nagradnoj igri ModeKomode i Shoe.be.doa. Ispričavam se što je malo potrajalo dok objavim pobjednika, ali nisam se ni u peti nadala da će vas čak 66 (u zadanom roku) poslati svoje fotografije među kojima je bilo uistinu odličnih. Dokazali ste da su marte sveprisutne i da ste veliki fanovi starog dobrog Dr. Martensa.
Nažalost, pobjednik može biti samo jedan. Pardon, jedna. Njezino je ime Petra Petrić i, vjerujte, to nema veze s njezinim imenom. Razmišljala sam, reći će sad neki: Vidi, izabrala je baš ovu jer se zove Petra. S druge strane, ne nagraditi fotografiju koja je meni najdraža, isto ne bi bilo fer.
Stoga, jedino što vama ostalima mogu obećati jest to da će biti još nagradnih igara, i sa Shoe.be.doom, ali i s drugim zanimljivim brandovima. Pratite ModuKomodu i budite kreativni kao i do sada. Do sljedeće nagradne igre, sve vas lijepo pozdravljam! :*

Pogledajte fotogaleriju, pa ćete se i sami uvjeriti da izbor nije bio nimalo lak. :)