TELEKOMUNIKACIJSKI DIJAMANT

Zvjezdica među mobitelima

21.12.2009 u 10:53

Bionic
Reading

Jasno nam je da je u današnje doba izuzetno teško svojim proizvodom konkurirati na napučenom tržištu mobilnih telefona, a neki proizvođači smatraju da to baš i nije tako. Prema njihovu mišljenju, za uspjeh je dovoljno predstaviti uređaj neobičnog oblika

S azijskog kontinenta uobičajeno dolaze mobiteli i razni gadgeti neobičnih oblika i namjena tako da nas uopće ne čudi pojavljivanje mobitela zvjezdastog dizajna. Na stranici ShopKami.com u ponudi se našao mobitel neimenovanog proizvođača koji je svoj izgled posudio od morske zvjezdice.

Da ne bi sve ostalo na poveznici s ovim morskim bićem, pobrinuo se proizvođač, koji je kućištu mobitela pridodao i ponešto, sudeći prema cijeni, vjerojatno umjetnih dijamanata.

Što se ostalih tehnikalija tiče ovaj mobitel punog naziva Star Shape 1.8 inch Touch Screen Lady's Cell Phone with Diamond nema se čime previše pohvaliti – 1,8-inčni zaslon osjetljiv na dodir, ugrađena kamera, podrška za reprodukciju multimedijskih sadržaja te ostale osnovne telekomunikacijske karakteristike.

Ako ste zagrizli na neobičan dizajn pripremite 126 dolara i usmjerite preglednike na ovu adresu. Ipak, nekako nam se čini da ova zvjezdica nema nikakve šanse 'zaplivati' u moru gdje vladaju već etablirana jata morskih pasa.