IZ PRVE RUKE

ZIP otvara vrata, pitajte ih sve što želite

19.09.2016 u 12:13

Bionic
Reading

U četvrtak, 22. rujna, moći ćete doći u Zagrebački inkubator poduzetništva i doznati sve što vas zanima o prvom hrvatskom inkubatoru za startupove

Zagrebački inkubator poduzetništva će u četvrtak, 22. rujna od 17:30 do 19 sati treći put otvoriti vrata svima koji se žele iz prve ruke upoznati što sve može ponuditi i kako funkcionira inkubator za startupove koji je nedavno objavio poziv za desetu generaciju timova i projekata

Ako ste se već prijavili za neki od ZIP-ovih programa, razmišljate o tome, želite upoznati tim koji ga vodi i startupove koji trenutno rade u njemu ili tek želite vidjeti kako sve to skupa izgleda, dođite u gore navedeno vrijeme u Remetinečku cestu 7 u Zagrebu. Dočekat će vas suosnivač ZIP-a i investitor Mihovil Barančić te direktorica u ZIP-u Tihana Marelja.


'Dan otvorenih vrata namijenjen je osobama koje se žele prijaviti u naš program kako bi mogle više čuti o ZIP-u, samom programu i uvjetima, kao i postaviti pitanja o svemu što ih zanima.

Voljeli bismo da nas posjeti što veći broj ljudi, bez obzira planiraju li baš sada raditi na svom projektu ili su možda na razini ideje pa bi mogli možda u slijedeći krug se prijaviti, a žele čuti koje pogodnosti ZIP nudi', rekla je tportalu Marelja.

Više:ZIP