U UMAGU

Završena deseta Combisova konferencija

14.10.2016 u 21:06

Bionic
Reading

Tijekom dva dana predstavljeno je 13 studija slučaja i održano 31 predavanje. Titulu najbolje predavačice osvojila je Anita Mikić

Deseta Combisova konferencija završila je u petak poslijepodne u Umagu. Ovogodišnja krovna tema 10ading Evolution. 10ading Change. Future 10aded. imala je za cilj sudionike konferencije upoznati s digitalnom transformacijom kompanija, prikazati važne i recentne ICT projekte u zemlji i regiji te pružiti uvid u brojne mogućnosti tehnologije u budućnosti.

Combisova konferencija ugostila je više od 400 sudionika. Tijekom dva dana predstavljeno je trinaest studija slučaja i održano 31 predavanje u čijoj je pripremi sudjelovalo šezdesetak predavača.

Plenarno predavanje održao je poznati nogometni trener Harry Redknapp, koji je publiku oduševio prepričavajući događaje iz svoje duge i bogate karijere. Konferencija je zatvorena panel diskusijom Digitalna era u financijskoj industriji.


Prema ocjenama sudionika, najboljim predavanjem proglašeno je Case Study Gavrilović: Niže režije uz SmartMetering, dok je titulu najbolje predavačice konferencije osvojila Anita Mikić

Predsjednik Uprave Combisa Hrvoje Išek je zahvalio svim partnerima i korisnicima što su odvojili vrijeme i podijelili neke od svojih ideja i iskustava. Išek je naglasio kako je puno toga saznao i naučio te kako je Combisova konferencija uistinu najbolji način za druženje i razmenu ideja.

'Ovo je prilika da zahvalim svim predavačima Combisove konferencije koji su marljivo pripremali prezentacije i nesebično dijelili svoja iskustva i ideje. Čestitke nagrađenima za najprezentacije i najpredavanja', rekao je Išek.