oglasi

Zapošljavanje u IT-ju: Traže se web administratori, Javascript programeri, projekt menadžeri...

29.03.2021 u 12:02

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najnovijih oglasa za radna mjesta u brzorastućem IT sektoru

Izvrsno poznaješ rad u Adobe-u i drugim stručnim programima? Krasi te izražena kreativnost i sposobnost poštivanja postavljenih rokova? Voliš raditi u timu? Ne traži dalje! Do 1. travnja prijavi se na oglas za radno mjesto Grafički dizajner / Web Administrator (m/ž) u tvrtki Recom. Opis posla uključuje izradu web bannera i newslettera, kreiranje kampanja oglašavanja za web i društvene mreže te administraciju web proizvoda i slika u dogovoru s voditeljem marketinga.

Statim d.o.o. nudi cjelovita poslovna rješenja na području desktop, web i mobilnih aplikacija, uključujući poseban odjel za testiranje. Tvrtka je u potrazi za JavaScript programerom (m/ž) koji će doprinijeti razvoju softvera za podršku kliničkim ispitivanjima u farmaceutskoj industriji. Novim kolegama nude mogućnost napredovanja, fleksibilno radno vrijeme, ugodnu atmosferu, timski rad i usavršavanje profesionalnih vještina. Rok za prijavu na oglas ističe 6. travnja.

ENEA Software d.o.o. je Švedska globalna tvrtka s više od 50 godina iskustva u stvaranju komunikacijskih proizvoda, koja razvijanjem softverskih temelja želi kreirati povezanije društvo. Više od 3 milijarde ljudi širom svijeta već koristi njihovu tehnologiju u svom svakodnevnom životu. Trenutno traže djelatnika za poziciju Project Manager (m/ž). Potrebno je imati minimalno dvije godine ranog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a ostale pogodnosti i uvjete pogledaj na oglasu koji je aktivan do 2. travnja.

FACC razvija sustave i skupine komponenata za zrakoplovnu industriju i proizvodi vrhunske kompozitne komponente od vlakana. S ciljem osnaživanja svog postojećeg tima, trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: IT Business Consultant - SAP Basis (m/ž). Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, naknadu za ručak, raznoliko i međunarodno radno okruženje i priliku za redovito usavršavanje znanja i vještina. Ako su te zainteresirali, javi im se do 7. travnja.

Iako imaju malo komplicirano ime, Središnje klirinško depozitarno društvo d.d., stvari su jednostavne. Tvrtka se bavi vrijednosnim papirima (dionicama, obveznicama, trezorskim i komercijalnim zapisima, ...), vodeći ih u nematerijaliziranom obliku kao elektroničke zapise. Pozivaju te da se pridružiš njihovom kreativnom timu na poziciji Projektant/programer (m/ž), a zauzvrat ti nude atraktivna primanja, svakodnevne izazove, stalan posao, rad na velikim projektima i mogućnost stalnog usavršavanja. Oglas ostaje aktivan do 6. travnja.