poslovi za informatičare

Zakoračite u 2019. godinu s novim poslom: Evo tko sve traži IT stručnjake

31.12.2018 u 09:48

Bionic
Reading

Portal Moj posao i ovog tjedna donosi pregled novih potencijalnih radnih mjesta. U novu godinu uđite s novim poslom

Spar Hrvatska zapošljava Mlađeg stručnog suradnika u odjelu informatike u odjelu informatike koji će sudjelovati u razvoju i implementaciji novih računalnih i informatičkih rješenja, sastavljati i pripremati informatičku opremu za korisnike te ostalim poslovima. Idealan kandidat ima 6 mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznaje njemački i/ili engleski u govoru i pismu, sistematičan je s razvijenim komunikacijskim vještinama. Rok prijave na oglas je 3. siječnja.

COMBIS je regionalna high-tech ICT tvrtka usmjerena na razvoj aplikativnih, komunikacijskih, sigurnosnih i sistemskih rješenja. Trenutno zapošljavaju Sistem inženjera za baze podataka, a od kandidata se očekuje 3 – 5 godina iskustva na istoj ili sličnoj poziciji, VŠS/ VSS tehničkog smjera, iskustvo u projektiranju i održavanju složenih informacijskih sustava, dobro poznavanje Oracle baze podataka. Detalji su u oglasu a rok prijave je 4. siječnja.

KING ICT bavi se razvojem custom rješenja za velike klijente, a njihova rješenja koriste tisuće ljudi npr. dok plaćaju cestarinu, voze se vlakom, koristeći javni prijevoz i slično. Prosjek godina u tvrtki je ispod 35 te izrazito paze na kulturu firme i biraju kolege s kojima je ugodno raditi. Trenuto zapošljavaju database developera, a rok prijave na oglas je 10. siječnja.

TEB informatika tvrtka je koja se bavi dizajnom, projektiranjem, izradom, održavanjem i integracijama informacijskih sustava i programskih rješenja temeljena na Oracle i open source tehnologijama. Trenutno zapošljavaju Full Stack Web developera za razvoj informacijskih sustava/ programskih rješenja, aplikacija kojeg očekuje samostalnos u obavljanju projektnih zadataka. Detalji su u oglasu.

KONČAR zapošljava osobu na poziciji embedded software developer koji će biti zadužen za analizu, istraživanje i podršku razvojnim zahtjevima, projektiranje i razvoj SW rješenja, ispravljanje pogrešaka i dokumentiranje koda, testiranje softwarea/rješenja, pružanje podrške klijentima. Rok prijave na oglas je 7. siječnja.