20. I 21. LIPNJA

Zagreb SEO Summit 2024 – Najveći SEO događaj godine po prvi puta u Zagrebu

05.04.2024 u 09:20

Bionic
Reading

Zagreb će 20. i 21. lipnja 2024. godine postati svjetsko središte za sve digitalne profesionalce i zaljubljenike u digitalni marketing, a najviše za one koji se bave search engine optimizacijom! Zagreb SEO Summit po prvi se put održava u Zagrebu, a ugostit će neka od najvećih svjetskih imena iz SEO industrije koji će na ovom događaju po prvi puta doći u Hrvatsku

Sudionici će imati priliku sudjelovati na predavanjima i radionicama koje će voditi vodeći stručnjaci u području SEO-a, među kojima su i renomirana imena poput Lily Ray, Kyle Roofa i Nicka Jordana. Ova imena s brojnim drugima jamče da će Zagreb SEO Summit biti nezaobilazno odredište za sve koji žele otkriti najnovije trendove, strategije i alate za uspješno navigiranje u brzo mijenjajućem SEO svijetu

Inicijativa za Zagreb SEO Summit dolazi od Tin Đudajeka i Krešimira Ćorlukića, osnivača Canonical SEO Agencije. Njihova predanost unapređenju SEO zajednice odrazilo se i kroz pokretanje Facebook grupe SEO Hrvatska, koja je postala središnje mjesto za edukaciju, umrežavanje i razmjenu znanja među SEO stručnjacima u regiji. Zagreb SEO Summit predstavlja vrhunac njihovog rada, pružajući platformu za globalnu interakciju i suradnju.

'Zagreb SEO Summit 2024 je rezultat našeg dugogodišnjeg rada, ali i želje da Zagreb postane nezaobilazna destinacija za sve SEO entuzijaste', izjavili su Tin Đudajek i Krešimir Ćorlukić. 'Naš cilj je okupiti najbolje svjetske stručnjake kako bismo podigli svijest o značaju SEO-a i potaknuli razvoj industrije u regiji.' Dvojac se više godina bavi organizacijom SEO Meetova, a ovaj događaj najveći je događaj koji su dosad organizirali.

Osim što će donijeti vrhunska predavanja i prominentne SEO stručnjake u Hrvatsku po prvi put, Zagreb SEO Summit također će pružiti neponovljivu priliku za umrežavanje i povezivanje s vrhunskim stručnjacima iz cijelog svijeta. Sudionici će moći razmjenjivati ideje, uspostavljati nova partnerstva i stvarati trajne veze s kolegama iz industrije.

Organizatori pozivaju sve SEO profesionalce da im se pridruže 20. i 21. lipnja u Mozaik centru u Zagrebu i da dodatno uveličaju ovo najveće okupljanje SEO profesionalaca u ovom dijelu Europe. Karte se do 15.04. mogu kupiti po early bird cijenama, a nakon ovog datuma prodaja se nastavlja po standardnim cijenama. Već prvog dana prodaje karte su se počele ubrzano kupovati tako da organizatori pozivaju da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme.