ataribox

Vraća se konzola djetinjstva, a Atari ima još jedno iznenađenje

27.07.2017 u 15:01

Bionic
Reading

Za sve prijavljene na njihov newsletter, Atari je otkrio zašto rade ovu novu konzolu i zašto još ne izbacuju sve informacije

Pripremite se uskočiti u vremeplov natrag prema zemlji djetinjstva – Ataribox. Svi koji su pretplaćeni na Ataribox newsletter već znaju o čemu je riječ, no evo što je u njemu stajalo:

Samo neke specifikacije

'Naš je cilj stvoriti novi proizvod koji ostaje vjeran našem nasljeđu dok privlači i stare i nove obožavatelje Atarija' stoji u newsletteru od Ataribox Tima. Ovaj novi proizvod je inspiriran klasičnim elementima dizajna, pa tako možemo vidjeti Ataribox sa drvenim dijelovima, rebrastim limijama koje teku po cijelom tijelu konzole, uzdignutim stražnjim dijelom i još mnogo klasičnih značajki Atarijevih konzola. Osim toga, prednja ploča može biti od dvije vrste materijala, stakla ili drva, sa logom na prednjoj strani. Kako bi cijela stvar izgledala (i bila) suvremenija, svjetla svijetle kroz materijal duž proizvoda, a Ataribox nudi i niz novih priključaka (HDMI, SD i četiri USB utora).

To su jedine specifikacije koje su dali u newsletteru, ali su poslali i jako važnu poruku svima gladnima za više informacija. 'Nećemo vas namjerno zafrkavati; želimo ovo napraviti kako spada, stoga smo se odlučili dijeliti stvari korak po korak dok dovodimo Ataribox u život i pažljivo slušati povratne informacije Atari zajednice kao što to činimo' objasnili su u svojoj poruci. Najavili su kako će biti još newslettera s friškim detaljima o ovoj konzoli.

Ataribox Izvor: Društvene mreže / Autor: Atari

Speakerhat

Nakon što su na E3 najavili ovu novu konzolu, bacili su se na izradu još jednog novog gadgeta. Riječ je o kapi koja u sebi ima ugrađene zvučnike. Nazvana Speakerhat, ovaj kapa vam omogućuje da puštate svoju glazbu gdje god se nalazili. Moći ćete i spojiti kape zajedno bluetoothom kako bi slušali istu glazbu kao i netko blizu vas.

'Atari Speakerhat dizajniran je da bude ultra tanak i lagan' objavili su iz Ataria. Slušalice se sastoje od stereo zvučnika i mikrofona visoke kvalitete. Osim toga, tu je i V 4.1 CSR / Qualcomm® cVc ™ audio tehnologija, Advanced Audio Distribution Profil (A2DP), Audio / Video Remote Control profil (AVRCP v1.4) i Headset Profile (HSP v1.2). Tu je i punjiva litij-ionska baterija, univerzalna upravljačka tipka i LED indikatorsko svjetlo.