NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Weboo 2013

28.05.2013 u 13:23

Bionic
Reading

Konferencija Weboo 2013 otvara vrata u zagrebačkom Hypo Centru u srijedu, 5. lipnja. Bavit će se viralnim marketingom, 'inbound' marketingom, community managementom i optimizacijom.

Usavršiti svoje znanje i doći na nove poslovne ideje mogu svi koji se bave marketingom i prodajom, web-dizajnom, online poslovanjem, optimizacijom i planiranjem web-kampanja, web-stranica i konverzija te poduzetništvom i inovacijama.

Za ulaz kroz marketing vrata na edukativna konferencijska predavanja po ranoj cijeni kotizacija prijavite se ovdje

Odaberite svoju minutažu izlaganja, pripremite prezentaciju, zasučite rukave i prijavite se odabirom paketa Look, Show ili Smart te budite pod konferencijskim svjetlima vrijedan i zapamćen predavač.

Na konferenciji Weboo 2013 čut ćete zašto je optimizacija važna, kako optimizirati kampanju, na što obratiti pažnju prilikom optimizacije, kakav treba biti kvalitetan sadržaj, koji marketing je značajno jeftiniji, kako društvene mreže prilagoditi svakom klijentu, kako mjeriti povrat investicije...

Ako želite naučiti o svemu ovome u okruženju s individualnim pristupom svakom polazniku, u malim grupama, prijavite se za četiri edukacije koje se plaćaju, a održavaju se sljedećeg dana konferencije:

'Viralno, ali mejlom' (Simon Meglič)
'Zaplovite optimizacijom i ne gubite kompas' (Saša Stanković)
'Nemojte trčati za kupcima, neka oni dođu k vama' (Ilija Brajković)
'Community management iz kuta profesionalca' (Ilija Brajković)

Ukoliko odaberete sve četiri edukacije, nagrađujemo vas redovnim popustom od 20 posto plus izvanrednim popustom od još 20 posto! 40 posto popusta na četiri edukacije jer želimo da znate više i bolje!

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 4x2 ulaznice za konferenciju!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Marko Jeren
Sandra Špiljar
Matija Gereci
Lidija Vrbanić