bilješke

[VIDEO] Instagram ima zanimljiv novitet, je li stigao i do vašeg uređaja?

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 01.02.2023 14:31
  • Objavljeno 01.02.2023 u 09:52
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Piotr Swat/Alamy

Sredinom prošlog mjeseca Meta, krovna tvrtka koja između ostalog stoji iza Instagrama, najavila je uvođenje ‘bilješki’ na ovaj fotoservis, a spomenuta nadogradnja upravo je krenula prema korisnicima

Instagram Notes, nedavno najavljena značajka tekstualnog statusa društvene mreže, ovog tjedna širi se na tržišta EU-a, Velike Britanije i Japana, najavio je u ponedjeljak čelnik Instagrama Adam Mosseri.

Ipak, dok Mosserijeva objava na Twitteru navodi da Notes stižu korisnicima diljem svijeta, autor ovog članka još uvijek nije dobio spomenutu nadogradnju, no sasvim sigurno pojavit će se u nadolazećim danima.

Instagram Notes ili Bilješke su kratke objave do 60 znakova u kojima možete koristiti samo tekst i emojije, nešto poput okljaštenog Twittera. Da biste ostavili bilješku, potrebno je otići na vrh poruka unutar Instagrama, odabrati sljedbenike koje pratite ili osobe na popisu bliskih prijatelja i vaša će se bilješka pojaviti na vrhu njihove pristigle pošte sljedeća 24 sata. Odgovori na bilješke stići će kao direktna poruka u vaš inbox.