podržana i hrvatska

Viber objavio novo partnerstvo, evo što su pripremili sa Spotifyem

23.05.2023 u 10:01

Bionic
Reading

Nova suradnja dviju kompanija korisnicima Vibera omogućit će popuste ili besplatne probne verzije premium pretplate na globalnoj glazbenoj platformi Spotify

Tvrtka Rakuten Viber najavljuje svoje partnerstvo sa Spotifyem, globalnom glazbenom platformom. Viber će stotinama milijuna korisnika ponuditi besplatno tromjesečno probno razdoblje za pretplatu Spotify Premium ili popust do 90 posto na uslugu, ovisno o regiji u kojoj se nalaze, objavili su iz Vibera.

Korisnici Vibera dobit će tako pristup glazbenoj pretplati Spotify Premium, što im omogućuje uživanje u iskustvu slušanja glazbe bez oglasa. Viber ima snažan tržišni udio u regijama srednje i istočne Europe te Azije i Pacifika, a u nekim zemljama ima udio do čak 98 posto. S druge strane Spotify koristi ključna tržišta Vibera kako bi potaknuo rast u tim regijama.

'Oduševljeni smo što je Spotify odabrao nas da podijelimo ovu ponudu s najvećim Viberovim tržištima', izjavio je Ofir Eyal, izvršni direktor u Rakuten Viberu. 'U Viberu uvijek želimo pružiti korisnicima zabavne značajke koje su jednostavne za korištenje, a takva je upravo ova ponuda.'

'Veoma smo uzbuđeni što surađujemo s Viberom. Imaju strastvenu zajednicu korisnika na tržištima na kojima želimo proširiti našu platformu. Ovim partnerstvom Viber pruža dodatnu vrijednost svojim korisnicima', potvrdio je Marc Hazan, potpredsjednik za razvoj poslovanja i partnerstva u Spotifyu. 'S pristupom preko 100 milijuna pjesama na Spotifyu, korisnici Vibera mogu slušati glazbu koju vole i otkrivati nove izvođače', dodao je.

Ova ponuda od danas će biti dostupna korisnicima Vibera u odabranim zemljama Europe, Bliskog istoka i Azije. Oni koji ispunjavaju uvjete u tim zemljama moći će aktivirati tri mjeseca besplatne premium pretplate, a mogu aktivirati ponudu putem raznih promotivnih rješenja unutar Vibera.

Zemlje obuhvaćene ovim partnerstvom su Francuska, Njemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Slovačka, Grčka, Mađarska, Poljska, Češka, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Irak, Filipini i Vijetnam.