KONFERENCIJA

Uskoro nas čeka Javantura

11.11.2014 u 15:41

Bionic
Reading

Drugo izdanje Javanture, stručne konferencije posvećene Javi i srodnim tehnologijama, bit će održano u subotu, 15. studenog, u prostoru Udruženja za IT pri HGK na Novoj cesti 7 u Zagrebu

Događanje, koje uz Udruženje za IT pri HGK organizira i Hrvatska udruga Java korisnika (HUJAK), okupit će više od 250 sudionika. Na programu je 16 predavanja podijeljenih u dva slijeda.

Java je najpopularniji programski jezik na svijetu, koji koristi više od devet milijuna razvojnih programera. Za očekivati je da će većinu sudionika na konferenciji dolaziti iz redova developera uključenih u razvoj proizvoda i usluga zasnovanim na nekoj od tehnologija vezanih uz jezik i platformu Java te srodnih tehnologija, kao i studenti zainteresirani za ove tehnologije.


Želja organizatora je predstaviti raznolike teme zanimljive širokom krugu sudionika te potaknuti kvalitetnu razmjenu iskustava, kao i čvršće povezivanje IT zajednice koja dijeli slične interese. Konferenciju namjeravaju posjetiti i kolege iz drugih stručnih udruga i Java User grupa iz regije. Između ostalog, bit će najavljeni i HUJAK-ovi planovi za sljedeće razdoblje.

Ulaznica za sve članove HUJAK-a košta 50 kuna. Za studente je besplatno, ostali plaćaju 150 kn.

Više:Javantura