TRAVELER 9000LS

Upoznajte računalnog glodavca koji radi i na staklu

30.06.2014 u 16:50

Bionic
Reading

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računala, predstavio je prijenosni bežični miš malih dimenzija pod imenom Traveler 9000LS.

Najnoviji u nizu Geniusovih miševa koji koristi DarkEye laserski senzor, Traveler 9000LS idealan je za sve one koji ne biraju mjesto i vrijeme na kojemu će uključiti prijenosnik – superiorna tehnologija omogućuje pouzdan i precizan rad ovog miša čak i na površinama kao što je prozirno staklo ili lakirani stolovi visokog sjaja, ali i na mramoru, sagovima i različitom namještaju.

Miš je izrađen u elegantnoj kombinaciji crne i plavo-sive boje, a gumirano hvatište osigurava da izvrsno leži u svakoj ruci i omogućuje optimalnu udobnost prilikom dužeg rada.


Dvosmjerna bežična komunikacija na 2,4-gigahercnom spektru s ugrađenom tehnologijom protiv interferencije jamči pouzdanu komunikaciju na udaljenosti do deset metara od računala te brzu i preciznu reakciju pokazivača na svaki vaš pokret. Radi dodatne kontrole preciznosti, razlučivost miša možete posebnim prekidačem podesiti na 800, 1200 ili 1600 tpi, ovisno o vašim potrebama.

Baterijski pretinac prihvaća bateriju formata AA ili AAA, ovisno o tome koja vam je trenutno pri ruci – miš jednako pouzdano radi s oba formata. Ako ga ne koristite duže vrijeme – poseban prekidač za isključivanje prekinut će napajanje i time dodatno produljiti vijek trajanja baterije.

Kao i drugi Geniusovi modeli i Traveler 9000LS dolazi s USB pico prijamnikom, koji se dok se ne koristi može smjestiti u utor u mišu te Stick'n'Go mehanizmom koji omogućuje da ga elegantno pričvrstite na prijenosnik.

Genius Traveler 9000LS dostupan je u bolje opremljenim dućanima informatičke opreme i dodataka za računala po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299 kuna.