OD 2. DO 6. LIPNJA

Upoznajte CroApps, radionicu mobilnih aplikacija za studente

23.05.2014 u 05:41

Bionic
Reading

Udruga EESTEC LC Zagreb organizira međunarodnu stručnu radionicu 'CroApps', od 2. do 6. lipnja u prostorima Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Cilj je upoznati studente s procesom izrade mobilnih i web aplikacija, od ideje do proizvoda

Od predstavnika tvrtki Gauss, Infobip, Infodom, CS Computer Systems, Asseco, Oasys i Apis iz prve ruke ćete moći saznati sve o tehnikama izrade, vrstama, trendovima i najnovijim tehnologijama iz područja mobilnih i web aplikacija.

Radionica je podijeljena u dva dijela. U prvom ćete steći teoretska i praktična znanja iz izrade mobilnih aplikacija, dok je drugi usmjeren na praktičnu primjenu znanja stečenih kroz teorijska predavanja.

Sudionici će biti podijeljeni u timove i zadatak će im biti osmišljavanje projektnog i poslovnog plan, prototip i dizajn mobilne/web aplikacije. U svakom trenutku ovog dijela radionice sudionicima će pomoć pružati članovi udruge EESTEC LC Zagreb.

Na zatvaranju radionice timovi će prezentirati svoja rješenja, a najbolje rješenje će biti nagrađeno.

U radionici će sudjelovati 15-20 stranih studenata iz raznih europskih gradova te studenti sa Sveučilišta u Zagrebu. Službeni jezik bit će engleski.

Nakon uspješno odrađenih predavanja i praktičnog dijela dobit ćete certifikat o sudjelovanju na međunarodnoj radionici CroApps međunarodnoj radionici, kojeg možete priložiti u svoj CV.

Prijave su otvorene za sve studente Zagrebačkog sveučilišta do petka, 30. svibnja, do 23:59 h.