LEVEL 10 GT

Ultimativno računalno kućište

  • Autor: G. M.
  • Zadnja izmjena 11.02.2011 15:10
  • Objavljeno 11.02.2011 u 13:30
Thermaltake Level 10GT

Thermaltake Level 10GT

Izvor: Promo fotografije / Autor: Thermaltake

Thermaltake je svoje računalno kućište Level 10 unaprijedio u proizvod orijentiran performansama, a ne samo estetici. Ne smijemo zaboraviti ni višestruko nižu cijenu GT verzije

Prije nešto više od godinu dana Thermaltake je pokazao javnosti kućište Level 10, iza čijeg dizajna je stajao BMW. Modularno kućište je prvotno zamišljeno samo kao neobičan i oku ugodan demonstracijski prototip, no zbog velikog zanimanja javnosti završilo je u serijskoj proizvodnji. Nažalost, cijena ga je učinila prilično rijetkim u domovima korisnika, stoga je Thermaltake odlučio napraviti nasljednika koji će više odgovarati njihovim stvarnim potrebama.

Thermaltake Level 10 GT za početak košta 280 američkih dolara, što je u usporedbi s cijenom od 850 dolara, koliko se moralo izdvojiti za originalni Level 10, prava sitnica. Druga Thermaltakeova modifikacija je zatvaranje kućišta i instalacija aktivnog hlađenja. Na taj način je dobiveno bolje strujanje zraka na mjestima gdje je ono nužno, a u isto vrijeme se zaštitilo skupe komponente od prašine, jer kućište ima filtre na svim otvorima za zrak.

Level 10 GT predviđa dovoljno mjesta za ugradnju najvećih i najskupljih komponenti računala, ima pet mjesta za tvrde diskove koji se mogu isključivati dok računalo radi i neke sitne praktičnosti poput vješalice za slušalice. To je sada kućište za prave ljubitelje računalnih performansi, a ne samo atraktivna izgleda.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi