ZAPOŠLJAVANJE

Tražite super posao u IT sektoru? Pogledajte tko sve ovoga tjedna zapošljava

16.10.2018 u 12:24

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam izbor najboljih IT oglasa. Odaberite svoje favorite, pošaljite molbu i osvojite radno mjesto svojih snova

OTP banka želi biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju život i poslovanja. Ako želite biti dio ove uspješne priče, prijavite se na otvorenu poziciju Projektant/ Software developer. Prijave traju do 19. listopada.

Jesi li zainteresiran za izgradnju karijere u vrhunskoj financijskoj instituciji? Želiš postati dio Allianz tima od preko 142.000 zaposlenika? Voliš izazovne projekte? Idealan si za Allianz koji zapošljava Projektanta/ programera koji ti nudi rad na velikom projektu. Pogledaj detalje i prijavi se do 18. listopada.

Studenac je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa. Trenutno zapošljavaju više od 2.800 djelatnika, a do 16. listopada možete se prijaviti na oglas za Sistem inženjera. Detalji su u oglasu na MojPosao.

ALTRUIST je mladi tim stručnjaka s jasnim ciljem i vizijom, a trenutno zapošljavaju Web administratora/ developera pripravnika koji ima afinitet prema web administriranju i web developmentu. Poslodavac nudi brojne pogodnosti, a radno mjesto je u Varaždinu. Prijave traju do 17. listopada.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

HELB je tvrtka koja projektira, gradi i upravlja energetskom infrastrukturom. U zadnjih 28 godina razvili su se u značajnog sudionika na hrvatskom tržištu elektroenergetike. Trenutno zapošljavaju Developera - .NET/C# programera koji će biti odgovaran za kontinuirano unapređenje poslovnog rješenja ERP/DMS kao i za razvoj novih i inovativnih elemenata sustava. Mjesto rada je Dugo selo, a rok prijave je 19. listopad.