ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT sektoru? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

21.01.2019 u 14:03

Bionic
Reading

U suradnji sa portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih oglasa za radnu poziciju u brzorastućem IT sektoru. Pronađite svojeg favorita i javite se već danas

Misija Bellabeata je pomoći ženama da poboljšaju svoj život kroz lijepo dizajnirane proizvode temeljene na tehnologiji. Ako volite tehnologiju, želite raditi u inspirativnom i mladom timu, prijavite se na oglas za Front-end developera. Detalje pročitajte u oglasu.

HSM Informatika na tržištu je 28 godina i posluje u regiji te na tržištima EU. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Logistics and sales specialist koji će biti zadužen za operativnu prodaju multimedijalne i prezentacijske opreme, organizaciju isporuke, prijevoza i dostave partnerima i klijentima. Rok prijave na oglas je 25. siječnja.

Tvrtka Banksoft uspješno posluje, a specijalizirana je za bankarska softverska rješenja sa sjedištem u Zagrebu i klijentima u četiri zemlje. Trenutno zapošljavaju Programera s iskustvom rada na dizajnu programskih rješenja, izmjene i dorade programskih rješenja te implementaciju iste. Rok prijave na oglas je 31. siječnja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Tražite nove izazove? Tvrtka emovis tehnologije iz Splita zapošljava .NET Developera s snažno izraženim analitičkim vještinama, izvrsnim poznavanjem engleskog jezika, timskim duhom i iskustvom u razvoju mobilnih aplikacija. Detalje pročitajte u oglasu.

GlobalLogic za klijenta zapošljava Senor Java Developera koji će biti zadužen za dizajn, razvoj, suradnju s inženjerima, mentorstvo mlađih kolega. Poslodavac nudi zanimljive projekte, balans privatnog i poslovnog života, profesionalni razvoj te razne beneficije. Mjesto rada je u Zagrebu, a rok prijave na oglas je 23. siječnja.