OGLASI

Tražite posao u IT-ju? Provjerili smo što se nudi ovaj tjedan

05.07.2021 u 12:10

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled oglasa

Serengeti je nagrađivana konzultantska tvrtka za razvoj softvera. Kako bi osnažili svoj postojeći tim stručnjaka, zapošljavaju na poziciji: Frontend Developer (m/ž). Novim kolegama nude izvrsnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života, konkurentnu plaću, mogućnost stalnog angažmana na daljinu, fleksibilno radno vrijeme te priliku za osobni i profesionalni rast i razvoj. Idealan kandidat posjeduje najmanje 2 godine iskustva u radu s JavaScriptom, a rok za prijavu je 7. srpnja.

Porsche Leasing d.o.o., član grupacije Porsche Finance Group Hrvatske, zapošljava Voditelja projekta na području digitalizacije i optimizacije procesa (m/ž). Posao uključuje vođenje i koordinaciju projekata i procesa digitalne transformacije, a zainteresiranim kandidatima nude konkurentan i stimulativan paket plaća, mogućnost dodatnog obrazovanja te rad u ugodnom, lijepo uređenom i fleksibilnom radnom okruženju. Javi im se do 14. srpnja.

Virtus dizajn postoji 15 godina, a tvrtka je uspješno finalizirala preko 600 projekata izrade web stranica, aplikacija te različitih vrsta programskih i CMS rješenja. Tragaju za osobom koja će im se pridružiti na poziciji PHP/WordPress programer (m/ž), a prednost pri zapošljavanju imaju kandidati koji su sposobni razumjeti potrebe korisnika i imaju vrlo dobar OOP pristup izradi projekata. Ako uz to imaš razvijene radne navike i smisao humor, osoba si koju traže! Javi im se najkasnije do 21. srpnja.

Vizija tvrtke HŽ Cargo je stvoriti tržišno usmjerenu tvrtku koja će usluge teretnog prijevoza pružati na konkurentan, siguran, ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Kako bi ostvarili svoj naum, potrebno im je pojačanje na poziciji Sistem inženjer (m/ž). Opis posla uključuje svakodnevno praćenje i nadgledanje rada sustava, održavanje i provođenje sistemskih procedura i rješavanje zahtjeva korisnika, a na oglas se možeš prijaviti do 8. srpnja.

Tommy, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj sa prodajnom mrežom od 215 visoko standardiziranih prodavaonica te preko 3.800 radnika, svoj tim želi osnažiti Informatičkim specijalistom (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama i posjedovati odlične organizacijske vještine, a tvrtka zauzvrat nudi ugodno radno okruženje i mogućnost profesionalnog napredovanja. Javi im se do 8. srpnja.