ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte ovotjednu ponudu

07.01.2019 u 09:47

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor poslova u brzorastućem domaćem i regionalnom IT sektoru. Odaberite svojeg favorita i javite se na oglas

Tvrtka WEB Marketing uspješno je prisutna na tržištu od 2000. godine, a njezina djelatnost je razvoj naprednih poslovnih web rješenja. Trenutno zapošljavaju Senior C# .NET Developera. Idealan kandidat je dobar poznavatelj razvoja web aplikacija po mjeri, odgovorno pristupa poslu i kolegama, zaljubljenik je u we tehnologije te ima razvijene konceptualne i logičke vještine. Ostale informacije pronađite u oglasu na MojPosao. Rok prijave: 10. siječnja.

Dukat zapošljava Specijalista za BI u odjelu Informatike i telekomunikacija. Osoba će raditi na razvoju, testiranju i održavanju QlikSense BI sustava kao i na razvoju, testiranju i održavanju aplikacija u drugim tehnologijama te na pisanju programske dokumentacije. Profesionalna znanja i iskustva te prednosti ovog radnog mjesta pročitajte u oglasu i pošaljite prijavu do 24. siječnja.

ECCOS inženjering je vodeća hrvatska kompanija u razvoju centralnog aplikativnog rješenja za sustave tehničke zaštite (kontrola pristupa, video nadzor, protuprovala itd.). U potrazi su za Programerom koji će raditi na razvoju integralnog sustava zaštitu koji se koristi u najvećim hrvatskim tvrtkama, programirat će smart city platformu, a kojeg zanima razvoj mobilnih aplikacija ili primjena umjetne inteligencije. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 17. siječnja.

Tvrtka T-Matix Engineering sa sjedištem u Zagrebu zapošljava osobu na poziciji DevOps Engineer. Između ostalog, poželjno je iskustvo s RabbitMQ ili sličnim MQ sustavima, s Puppet ili drugim alatima za automatizaciju, poznavanja JIRA-e ili drugog ticketing sustava. Što još poslodavac očekuje od vas, a što nudi, pročitajte na portalu MojPosao. Rok za prijavu na oglas je 19. siječnja.

Cenosco je softverska tvrtka koja trenutno za svoje urede u Zagrebu i Puli zapošljava Web Application Developere. Ključne vještine uključuju dokazano iskustvo na ovoj poziciji, iskustvo u dizajniranju i izgradnji aplikacija, izvrsno razumijevanje dizajna softvera te principa programiranja. Dodatne informacije čekaju vas u oglasu na koji se možete prijaviti do 12. siječnja.