ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Evo što se nudi ovog tjedna

02.09.2019 u 17:34

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najatraktivnijih poslova iz brzorastućeg IT sektora. Pronađite svojeg favorita i javite se na oglas već danas

Tvrtka Greyp Bikes krupnim koracima osvaja tržište pametnih električnih bicikala, izrađujući moderne, pouzdane i sofisticirane bicikle koji osvajaju na prvu! S ciljem daljnjeg rasta i razvoja poslovanja, tvrtka trenutno ima veći broj otvorenih natječaja za posao. Oglasi ostaju aktivni do 29.rujna, prijavi se i postani dijelom njihova dinamičnog tima.

Trikoder je jedna od vodećih hrvatskih web development tvrtki, a u fokusu njihova poslovanja nalaze se veliki i high traffic projekti po mjeri u nizu online poslovnih okruženja - od izdavaštva do prodaje i oglasnika. Tvrtka trenutno zapošljava na sljedećim pozicijama - iOS developer (m/ž), Android developer (m/ž), Frontend developer (m/ž) i Backend developer (m/ž). Zvuči zanimljivo? Javi im se do 10.rujna!

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Zanima te rad u uspješnoj kompaniji s tridesetogodišnjim iskustvom poslovanja u Hrvatskoj i regiji, čiji tim od preko 500 stručnjaka pruža podršku na više od 450 regionalnih i međunarodnih projekata? Ako je tvoj odgovor potvrdan, tvrtka Adacta je pravo mjesto za tvoj novi, poslovni uzlet! Do 12.rujna možeš se prijaviti za radno mjesto Konzultanta za aplikacije (m/ž).

Tvrtka Deeglo aktivno traži ETL programera (m/ž) s minimalno 2 godine radnog iskustva, koji napredno poznaje SQL programski jezik i kojemu nije strana integracija podataka korištenjem Pentaho platforme. Jesi li ti upravo onaj programer koji će osnažiti njihov tim? Ako vjeruješ da jesi, ne okolišaj – vremena za prijavu imaš do 10.rujna.

Nanobit je najveći hrvatski studio za razvoj igara, s vrlo odanim korisnicima i brojnim uspješnim projektima iza sebe. Iz malene kompanije, koja je prije desetak godina brojala dva zaposlenika, izrasli su u tvrtku koja danas zapošljava preko 100 zaposlenika i zauzima važno mjesto na tržištu mobilnih igara. Tvrtka zapošljava na poziciji: Business Development Manager (m/ž) i traži upravo tebe! Na oglas se možeš prijaviti do 6.rujna.

Cjelokupnu ponudu poslova iz svijeta IT-a potraži na portalu MojPosao i pronađi nešto za sebe!