ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Evo što se nudi ovog tjedna

08.04.2019 u 13:42

Bionic
Reading

U suradnji s portalnom MojPosao donosimo vam tjedni izbor atraktivnih poslova u brzorastućem IT sektoru

EMAKINA.HR je dio EMAKINA GRUPE, druge najveće nezavisne digitalne agencije u EU. grupa pomaže tvrtkama u njihovim procesima digitalne transformacije, pružajući podršku u razvoju novih područja poslovanja na komercijalno uspješan način. Ovih dana traže Senior front-end developera (m/ž), koji će se pridružiti njihovu timu u Zagrebu. Nude posao na puno radno vrijeme na neodređeno, a nadaju se pronaći radoznalu i kreativnu osobu s barem 4 godine radnog iskustva. Vaš životopis možete im poslati do 19.travnja.

Novog kolegu u svom zagrebačkom uredu traže i u firmi ATRON, globalnoj kompaniji koja se tijekom proteklih 30 godina prometnula u jednog od vodećih partnera tvrtkama koje posluju u sektoru javnog prijevoza. Nudeći inovativna i svrsishodna rješenja, ATRON je svijet transporta preobrazio u jednostavnije i atraktivnije okruženje prilagođeno putnicima. Svoj tim žele obogatiti zaposlenikom na poziciji Senior Java Developer (m/ž). Uz ugovor na neodređeno, nude i atraktivnu plaću, ravnotežu između poslovnog i privatnog dijela života i fleksibilne uvjete rada. Vremena za prijavu imate sasvim dovoljno – oglas ostaje otvoren sve do 1.lipnja.

Styria Digital Development broji preko 30 zaposlenih koji rade na razvoju web portala i aplikaciji, a podijeljen je u multidisciplinarne timove sastavljene od stručnjaka različitih profila. Dio su Styria Media Grupe koja je u Hrvatskoj, između ostalog, vlasnik dnevnih novina 24 sata, Večernji list i Poslovni dnevnik. Zbog brojnih projekata na kojima rade, odlučili su proširiti tim i traže developera koji ima iskustva ili želju za učenjem na poziciji Front-end developer (m/ž). Novom zaposleniku nude rad na najvećim portalima u regiji i šire, uz mogućnost angažmana na različitim projektima. Zainteresirani kandidati se na natječaj mogu javiti do 12.travnja.

Hotel Le Méridien Lav, dio najvećeg svjetskog lanca hotela Marriott International sa portfolijom od preko 5 tisuća hotela, za svoj Odjel informacijskih tehnologija traži radnika na određeno vrijeme za poziciju: Junior sistem administrator (m/ž). Glavni zadaci uključuju pomoć u održavanju mreže i servera te potporu kod svih mogućih i nemogućih zahtjeva korisnika I gostiju hotela. Novi zaposlenik će kroz blisku suradnju s mentorom steći nova znanja na najnaprednijim sustavima I opremom u hotelijerskoj branši. Ako ste spremni uhvatiti se u koštac s navedenim, onda ste prava osoba za posao! Oglas ostaje otvoren do 17.travnja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

PAN-PEK d.o.o. vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeća stručnjaka, omogućilo je Pan-peku poziciju lidera na tržištu. Ako želite raditi u dinamičnoj sredini u kojoj se cijeni pošteni rad i predanost poslu, ovo je poslodavac po Vašoj mjeri. Obzirom na stalan rast u potrazi su za novim zaposlenicima, a trenutno traže Sistemskog tehničara (m/ž). Uz instalaciju, konfiguraciju i održavanje IT opreme, posao u sebi krije i elemente korisničke podrške, vođenje radne dokumentacije i baze znanja te profesionalni razvoj praćen stručnim usavršavanjem. Ako vam zvuči primamljivo, javite im se do 12.travnja.