moj posao

Tražite posao? Ovo su poslovne prilike u svijetu IT-a koje se ne odbijaju

11.01.2021 u 13:55

Bionic
Reading

Na portalu Moj Posao možete potražiti ponudu novih poslova po vašoj mjesri

DEMATEH, vodeći pružatelj rješenja u automatizaciji i industrijskoj logistici u jugoistočnoj Europi, poziva te da se prijaviš na oglas za radno mjesto Software Commisioning Engineer (m/ž). Na ovom poslu 'svijet je tvoj', a raznolikost zajamčena. Početnicima u poslu nude mjesečnu plaću u rasponu od 11.500 do 15.000 kuna bruto, a onima s prethodnim radnim iskustvom na sličnim poslovima jamče i veća primanja. Javi im se do 18. siječnja i postani dijelom njihova tima.

Superius, poduzeće koje razvija inovativna softverska rješenja za male poduzetnike, traži mid-level ili senior programera (m/ž) u jednoj od navedenih tehnologija – React, Node.js ili Laravel. Idealan kandidat voli svoj posao, posjeduje barem dvije godine radnog iskustva u razvoju softvera, ne paničari u trenucima kada se suoči s nepoznanicama te rado prati tehnologiju i novosti na tržištu. Prepoznaješ se u tom opisu? Ako je tako, svoj životopis im pošalji do 15. siječnja.

Zanima te rad u dinamičnom i izazovnom okruženju? Želiš raditi u okruženju izuzetnih stručnjaka spremnih na promjene? Zaposli se kao Tehničar (m/ž) u Combisu, regionalnoj high-tech ICT tvrtke, usmjerenoj na razvoj aplikativnih, komunikacijskih, sigurnosnih i sistemskih rješenja te pružanje usluga. Opis posla, između ostalog, uključuje instalaciju i konfiguriranje ICT infrastrukture kod korisnika, osiguravanje popratne dokumentacije za izradu računa i dogovor termina isporuke opreme i usluga. Rok za prijavu ističe 17. siječnja.

Ströer Media Brands Apps bavi se izradom i održavanjem mobilnih aplikacija koje koristi preko 17 milijuna korisnika u Njemačkoj. Tvrtka je u potrazi za pojačanjima na pozicijama Python/Ruby Developer (m/ž) i Android developer (m/ž). Svi njihovi developeri imaju autonomiju u radu, tako da ćeš imati aktivnu ulogu u planiranju i organiziranju razvoja te direktno komunicirati s ostalim timovima oko implementacije nadogradnji. Zauzvrat ti nude klizno radno vrijeme, mogućnost rada na daljinu, rad na zanimljivim projektima i ugodnu radnu atmosferu. Svoj životopis im možeš poslati do 17. siječnja.

Misija tvrtke Digistore24 jest pružanje pomoći poduzetnicima u dosezanju publike automatizacijom i digitalizacijom cjelovitog procesa prodaje. Tvrtka je u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na poziciji Team Lead US Consulting (m/ž). Njihova ponuda uključuje fleksibilno radno vrijeme i opciju rada od kuće, stabilnost rada u uspješnoj, međunarodnoj kompaniji, odličan tim s jakom kohezijom te rad s najmodernijom tehnologijom. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 17. siječnja.