ZAPOšLJAVANJE

Tražite posao? Irska tvrtka treba hrvatske IT stručnjake

22.05.2017 u 08:03

Bionic
Reading

Kadrove iz IT sektora ovoga tjedna traže Končar, AD Plastik, Coadria, Sport Data Service, ali i tvrtka iz Irske koja se bavi izradom zabavnog interaktivnog sadržaja...

Giraffe Games je tvrtka iz Irske koja se bavi izradom zabavnog interaktivnog sadržaja, primarno za mobilne korisnike. Osnovana je 2013. godine i od tada je jako uspješna u plasiranju mobilnih igara sportske tematike. Trenutno imaju otvorenu poziciju za Senior Software Engineera, koji će optimizirati, održavati te dizajnirati funkcije unutar mobilnih igara pa uvjeti za posao uključuju mješovito iskustvo u poznavanju nužnih tehnologija (mehanike igara, alati, grafika, dizajn). Za ovu se poziciju možete prijaviti putem portala MojPosao do 30. svibnja.

O našem domaćem elektrotehničkom divu ne trebamo puno pričati jer gotovo svi znaju za Končar – Institut za elektrotehniku, osnovan još 1961. godine, s istaknutim napretkom u poljima industrije, tehnike i elektronike. U Zagrebu su otvorili dva radna mjesta u IT sektoru, oba za razvojne programere web aplikacija: Full stack Developer i Junior Developer. Poslodavac, naravno, traži odlično poznavanje programskih jezika i web sučelja, a prijave za obje pozicije traju do 24. svibnja.

AD Plastik d.d. najveći je hrvatski proizvođač plastičnih dijelova za automobilsku industriju s vizijom da postane tržišni lider u istočnoj Europi. Kako bi dodatno unaprijedili svoje poslovanje, u potrazi su za administratorom i programerom baze podataka čije će dužnosti uključivati razvoj, implementaciju i održavanje baze podataka te praćenje sustava i nadzor nad automatiziranim procesima. Svoje pismo namjere i životopis možete poslati do 29. svibnja.

Ako ste oduvijek htjeli raditi za tehnološku kompaniju koja se bavi izradom i razvojem mobilnih aplikacija, možda biste odlično odgovarali kao član tima u tvrtki Coadria. Na portalu MojPosao otvorili su čak tri radna mjesta vezana uz razvoj – potreban im je: Python Developer, BI Developer te iOS Mobile Developer. Prednost za sve tri pozicije je dobro poznavanje engleskog jezika, s obzirom na čestu komunikaciju s internacionalnim klijentima i integriranim timovima. Požurite s prijavom jer navedeni oglasi traju do 23. svibnja!

Sport Data Service d.o.o. mlada je tvrtka, osnovana 2015. godine u Slavonskom Brodu, a fokus svojeg poslovanja bazira na analizi sportskih podataka te upravljanju rizikom. Svoj postojeći tim želi proširiti s još jednim članom i to u IT sektoru – pa je otvorila natječaj za IT specijalista. Uvjet za zaposlenje jest izvrsno znanje iz MS Active Directoryja te Windows Servera 2008 R2, a prijave na portalu MojPosao traju još samo do 24. svibnja pa požurite sa slanjem životopisa.