ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao? Evo koje IT tvrtke upošljavaju ovog tjedna

10.12.2018 u 16:06

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam izbor pet atraktivnih radnih mjesta u brzorastućem IT sektoru. Pronađite svojeg favorita i javite se

Želiš se zaposliti u najpoznatijoj domaćoj tvrtki za kreiranje video igara, Nanobitu? Odlično jer trenutno imaju tri otvorene radne pozicije: Web Developer, System Administrator, Devops Engineer. Oglasi su aktivni do 13. prosinca pa požurite s prijavom.

TIQ solutions – međunarodna IT konzultantska tvrtka u području napredne obrade podataka zapošljava četiri Web developera. Očekuje vas atraktivna plaća, kontinuirana edukacija, sudjelovanje na edukacijama, vođeni profesionalni razvoj, fleksibilno radno vrijeme. Također, otvorena je mogućnost zapošljavanja u Njemačkoj. Detalje pročitajte u oglasu.

Tvrtka Mikrocop zapošljava Programera koji će biti zadužen za izradu i implementaciju rješenja za cjelovito upravljanje elektroničkim dokumentima i podacima. Idealan kandidat ima visok stupanj obrazovanja tehničkog smjera ili organizacijskih znanosti. Detalje pročitajte u oglasu koji je aktivan do 28. prosinca.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Vjeruješ li da je izvrsnost u detaljima i zato jako brineš o kvaliteti i koristiš najbolje prakse za testiranje softvera? Lemax tim je u potrazi za QA inženjerima koji neće samo tražiti greške u sustavu već će pomoći u postavljanju i automatizaciji procesa te osiguravati da je software u skladu s najvišim standardima. Pošalji prijavu do 13. prosinca.

Tvrtka ASBISc-CR d.o.o od početka rada profilirala se kao jedna od vodećih tvrtki u distribuciji informatičke opreme na hrvatskom tržištu. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji VAD Sales Manager – Channel&Projects. Oglas je aktivan do 19. prosinca pa požurite s prijavom.