UGRABITE PRILIKU

Epic otvorio online dućan, ovog tjedna će dijeliti besplatnu Subnauticu

10.12.2018 u 15:27

Bionic
Reading

Hit naslov u kojem istražujete i nastojite preživjeti na udaljenom vanzemaljskom planetu od 14. prosinca je na Epic Games Storeu potpuno besplatan

Epic Games, tvorci Fortnitea krajem su prošlog tjedna službeno pokrenuli svoju alternativu Steamu, a kako bi privukli kupce u ponudu su ubacili besplatne igre. Na oduševljenje svih ljubitelja igara nezavisnih developera, Epic Games Store je kao prvu 'besplatnjaču' predstavio 25 eura vrijednu Subnauticu, naširoko hvaljen simulator preživljavanja na udaljenom vodenom planetu.

Subnautica je, podsjetimo, prvo izašla na PC-ju te je poznata po otvorenoj podršci za kacige za virtualnu stvarnost poput HTC Vivea i Oculus Rift.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Unknown Worlds Entertainment

Igrivo u virtualnoj stvarnosti, savršeno na 'klasičnom' PC-ju

Većina igrača su, očekivano, igru igrali na 'običnom' PC-ju putem kontrolera ili miša i tipkovnice. Subnautica će, tim rečeno, biti potpuno besplatna svima koji ju odluče skinuti sa Epic Games Storea između 14. i 27. prosinca.

Epic Games navodi da će dijeliti besplatne igre svaka dva tjedna, što znači da se i te kako isplati skinuti klijent i ponekad baciti pogled.

DIGITALNA ZABAVA

Popisali smo naše najdraže domaće videoigre svih vremena

Pogledaj galeriju