AKO SE DVOUMITE

Tražite aplikaciju za mail? Evo najboljih za Android i iOS

2/4

Najbolja aplikacija za e-poštu za iOS: Outlook

Zvuči neobično, ali najbolju aplikaciju za e-poštu na Appleovim mobitelima ima - Microsoft. Outlook nudi jednostavan i pregledan dizajn, kao i mogućnost brzog arhiviranja, brisanja ili privremenog odlaganja e-mailova. Digitalni sandučić Focused automatski će pokušati odijeliti poštu koja bi vam mogla biti važna od spama. 

Možete odgovoriti na poruku, označiti ju kao pročitanu, obrisati i ili arhivirati kako dolaze. Dobro se slaže s gotovo svim drugim servisima za e-poštu (iCloud, Yahoo, Gmail, Exchange, IMAP, između ostalih)

Pri dnu ćete naći uvijek prisutnu traku za odgovore, a tu je i dobro integriran kalendar. S druge strane, Outlook nije među najbržim aplikacijama ove vrste, a nedostaju mu i neke naprednije značajke (poput, primjerice, utišavanja pojedinih dretvi). 

Najbolja aplikacija za e-poštu za iOS: Outlook

Najbolja aplikacija za e-poštu za iOS: Outlook

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
Tehnički gledano, moglo bi se reći kako dobra aplikacija za e-poštu ne postoji. Čak i najbolje među njima nisu puno više od obične aplikacije koja vam donosi bezbrojne obavijesti, newslettere, spam, ponude, pozive, zahtjeve i štošta drugo korisno i manje korisno. Stoga je dobro imati brzu i pouzdanu aplikaciju. Evo pregleda nekoliko njih koje bismo preporučili za Android i iOS