AKO SE DVOUMITE

Tražite aplikaciju za mail? Evo najboljih za Android i iOS

3/4

Za napredne korisnike iOS-a: Spark

Spark nije tako uglancan i jednostavan za korištenje poput Outlooka, ali je brz i nudi pregršt značajki koje brojne druge aplikacije nemaju.

Možete prilagoditi upravljačke geste pojedinim zadaćama, pri čemu razlikuje duge i kratke poteze prstom po zaslonu. Značajke su posložene u skočni izbornik u obliku kotača i izbornik sa strane, kao i u alatnoj traci.

Povezat će se sa svim većim igračima u svijetu e-maila (Gmail, Exchange, Yahoo, iCloud i Outlook). Značajka Smart Inbox razvrstava e-poštu po kategorijama, nastojeći istaknuti onu koju smatra najvažnijom. Podržava odabir kakav pretpregled e-pošte želite, hoće li obavijesti biti grupirane po temi i koje prečice možete koristiti, a postoji i značajka koja automatski stišava e-poštu pristiglu od neznanaca i automatski poslanu.

Za napredne korisnike iOS-a: Spark

Za napredne korisnike iOS-a: Spark

Izvor: Spark / Autor: Miroslav Wranka

Prethodna slika Sljedeca slika
Tehnički gledano, moglo bi se reći kako dobra aplikacija za e-poštu ne postoji. Čak i najbolje među njima nisu puno više od obične aplikacije koja vam donosi bezbrojne obavijesti, newslettere, spam, ponude, pozive, zahtjeve i štošta drugo korisno i manje korisno. Stoga je dobro imati brzu i pouzdanu aplikaciju. Evo pregleda nekoliko njih koje bismo preporučili za Android i iOS