jack Sweeney

Tinejdžer koji se 'proslavio' svađom s Muskom dobio poslovnu ponudu: 'Jako je kreativan'

02.02.2022 u 10:08

Bionic
Reading

Mladi Sweeney javnosti je postao poznat nakon što ga je tehno milijarder Elon Musk zamolio da na Twitteru prestane pratiti kretanje njegova aviona, kazavši kako je zabrinut za svoju sigurnost

Tinejdžer Jack Sweeney koji se 'proslavio' praćenjem privatnog aviona Elona Muska dobio je poslovnu ponudu, i to od privatne čarter kompanije Stratos Jet Charters.

Kako je otkrio šef kompanije, Joel Thomas, mladom Sweenyju ponudili su posao u razvoju nakon što su posvjedočili njegovoj 'kreativnosti', prenosi Business Insider.

Mladi Sweeney javnosti je postao poznat nakon što ga je tehno milijarder Elon Musk zamolio da na Twitteru prestane pratiti kretanje njegova aviona, kazavši kako je zabrinut za svoju sigurnost.

Musk je Sweeney pritom ponudio 5000 dolara kompenzacije, na što je ovaj uzvratio cijenom od 50.000 dolara, dodavši kako toliko vrijede 'njegov trud i vrijeme'. 

Sve je završilo tako da je Musk tinejdžera blokirao na društvenim mrežama, a ovaj je najavio širenje biznisa praćenjem i drugih milijardera poput Billa Gatesa i Jeffa Bezosa. 

Kako je sam rekao, ponudu za posao koja je rezultirala iz cijele priče, vjerojatno će odbiti.