KREATIVNA TEHNOLOGIJA

Svi ste pozvani u Algebru na Geek dan 2014.

07.04.2014 u 07:22

Bionic
Reading

Tradicionalni Otvoreni dan Visokog učilišta Algebra – Visoke škole za primijenjeno računarstvo namijenjen je svim budućim redovnim i izvanrednim studentima koji žele zanimljivu karijeru u IT-u. U sklopu 'Geek dana 2014.' bit će održan niz predavanja s fokusom na kreativne primjene informatike i računarstva: posjetitelji će naučiti što je i kako se koristi Arduino, vidjet će 3D printere u akciji, saznat će kako izgleda vrhunska multimedijska 3D produkcija, kako nastaju igre poput 'Serious Sama', kako je razvijen sjajan domaći fotografsko-tehnološki projekt 'Enfojer' i kako poslati raketu na Mjesec! 'Geek dan' održava se 12. travnja s početkom od 9.30 sati

Želeći dodatno približiti atraktivnost inženjerskih studija računarstva i studija multimedije, Visoko učilište Algebra – Visoka škola za primijenjeno računarstvo organizira tradicionalni Otvoreni dan – Geek dan, 12. travnja 2014. u Ilici 242 u Zagrebu (ulaz iz Domobranske ulice) s početkom u 9.30 sati.

Kroz niz interaktivnih predavanja i razgovor sa zanimljivim stručnjacima čije je računarstvo svakodnevni posao – ali često i hobi i zabava – budući redovni i izvanredni studenti računarstva i multimedije moći će se upoznati s novim i intrigantnim tehnologijama, kao i atraktivnim primjenama IT-a poput izrade igara i multimedijske produkcije.

Pogledati program 'Geek dana' i prijaviti se možete preko ovog linka