NOVA USLUGA

Što nam donosi HT-ova Magenta 1?

29.03.2016 u 16:29

Bionic
Reading

Nova usluga Hrvatskog Telekoma za privatne i poslovne korisnike prva je u Hrvatskoj koja će biti promovirana posebno pripremljenim sadržajem u virtualnoj stvarnosti

'Magenta 1 rezultat je smjernica koje nam svakodnevno daju naši korisnici, a sve s ciljem da dodatno poboljšamo našu uslugu.

U M1 svijet ulaze svi privatni korisnici fiksnih i mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma bez potpisivanja novih ugovora, ukoliko zadovoljavaju osnovne kriterije, a mi im nudimo najveći izbor svih telekomunikacijskih usluga za sve članove kućanstva na jednom mjestu, uz pristup najbržem internetu u Hrvatskoj, najbogatijem izboru TV sadržaja na MAXtv-u i besplatne razgovore u svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj', pojasnila je Nataša Rapaić, članica uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Između ostalog, to znači kako će svim ukućanima biti dostupna najveća moguća brzina surfanja internetom te 500 minuta međunarodnih razgovora bez posebne naknade.

Svi privatni korisnici ulaze u Magenta svijet odmah ukoliko u svom kućanstvu koriste internetsku vezu i najmanje jednu HT-ovu mobilnu liniju, a na raspolaganju im je i paket Big BOX, u sklopu kojeg prilikom kupnje pametnog telefona Samsung J3 na poklon dobivaju  Samsungov Smart TV.


Za poslovne korisnike Magenta 1 Business paketi osiguravaju najbolje iz fiksnog, mobilnog i cloud svijeta na jednom mjestu uz naplatu usluga putem samo jednog računa, a u sklopu premium korisničke podrške posebno obučeni agenti su u svakom trenutku na usluzi.

'Uz Magentu 1 Business naši poslovni korisnici dobivaju flat proizvod s maksimalnim brzinama internetske veze na svojim lokacijama, na mobilnoj i fiksnoj mreži. Korisnik može biti siguran da će mu kompletna infrastruktura uvijek raditi jer dobiva smart internet platformu koja omogućava neprekidan rad uz 4G backup. Osim toga, zaštitili smo internetsku vezu trostrukom zaštitom od računalnih napada.

A da bi korisnici povećali svoju produktivnost i bili fleksibilniji u poslu, osigurali smo im jedan terabajt memorije za pohranu podataka u računalnom oblaku (Cloud Storage), tako da mogu raditi s bilo kojeg uređaja i lokacije', poručio je Saša Kramar, zadužen za poslovni segment u HT-u.

Ponuda je u potpunosti flat što se prometa u fiksnoj mreži tiče (do 16 GB u mobilnoj) s dodatnim minutama u roamingu te pristupu najvećim dostupnim brzinama interneta (do 100 Mbit/s, ukoliko je riječ o optičkoj mreži).

S prednostima ulaska u Magenta svijet korisnici će se po prvi put moći upoznati i šetnjom kroz virtualnu stvarnost, dostupnom u najvećim T-Centrima diljem Hrvatske.


HT će novu uslugu promovirati besplatnim koncertom Zlatana Stipišića Gibonnija s Oliverom Dragojevićem kao posebnim gostom na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Koncert će biti održan 2. travnja

Gibonni i Oliver će na koncertu, između ostalog, predstaviti album Familija. 'Oliver i ja se toliko dugo poznajemo i toliko smo puno surađivali, da smo postali kao obitelj. Zato smo i zajednički album nazvali Familija, jer ga doživljavamo kao obiteljski projekt. Mislim da je u njemu sadržano sve najbolje što smo u posljednjih nekoliko godina radili', rekao je Gibonni.

HT će za sve ljubitelje Gibonnija i Olivera diljem svijeta omogućiti live streaming koncerta na platformama MAXtv (MAXtv IPTV, MAXtv Sat i MAXtv To Go), tportalu te HT-ovoj stranici na Facebooku.

Preko streaminga na tportalu od 2. travnja moći ćete poslušati i zajednički singl Gibonnija i Olivera, dok će od 12. travnja svi korisnici HT-a preko portala Moj Telekom moći preuzeti cijeli album Familija

Magenta 1 - Svijet dodatnih pogodnosti!