ELM I HAZEL

Stižu nam dva nova 'zelena' Sony Ericssona

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 14.12.2009 11:50
  • Objavljeno 14.12.2009 u 10:36
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Sony Ericsson najavljuje mobitele Sony Ericsson Elm i Sony Ericsson Hazel te VH700, Bluetooth handsfree sa zaštitom od buke. Dva mobilna telefona i jedan proizvod dodatne opreme proširuju liniju proizvoda GreenHeart i omogućavaju korisnicima da donesu informiranu ekološku odluku bez kompromisa po pitanju dizajna i funkcionalnosti
Sony Ericsson

Sony Ericsson

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

'Telefoni Sony Ericsson Elm i Sony Ericsson Hazel nude korisnicima 'zeleni' izbor bez kompromisa po pitanju značajki i zabave. Ti mobilni telefoni također omogućavaju bolju kvalitetu zvuka, uz zaštitu od buke, clear voice i inteligentnu prilagodbu glasnoće. Oba telefona nude mogućnost društvenog umrežavanja koje je jednostavno za korištenje uz aplikaciju Widget Manager, pomoću koje se može pristupiti stranici za društveno umrežavanje sa zaslona na čekanju i brzo se prebacivati između različitih društvenih mreža', izjavio je Fortuné Alexander, direktor marketinga u Sony Ericssonu.

Sony Ericsson danas je također najavio svoju ambiciju da do 2011. godine svu svoju dodatnu opremu 100 posto uskladi s GreenHeartom.

'Sony Ericsson Elm, Sony Ericsson Hazel i VH700 odražavaju našu stalnu posvećenost okolišu i predstavljaju dio provedbe naše strategije GreenHeart najavljene u lipnju 2009', dodao je Mats Pellbäck Scharp.

Sony Ericsson Elm, Sony Ericsson Hazel i VH700 pogoduju okolišu i pomažu smanjiti emisije CO2 jer su napravljeni od reciklirane plastike, imaju e-priručnik, ne sadrže štetne kemikalije, isporučuju se s punjačom koji troši manje energije, imaju ekološku aplikaciju Walk Mate i tzv. zeleni kalkulator, boje kućišta na bazi vode, a isporučuju se u maksimalno smanjenom pakiranju.Uz oba telefona koja su danas najavljena isporučivat će se osobni handsfree GreenHeart - stereo prenosivi handsfree HPM-60J koji predstavlja korak dalje u nastojanju da dodatna oprema bude 100 posto GreenHeart.

Sony Ericsson Elm i Sony Ericsson Hazel podržavaju GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 i HSPA 2100/900. Sony Ericsson Elm će biti dostupan od prvog tromjesečja 2010. u metalno crnoj i ružičastoj boji, a Sony Ericsson Hazel u crnoj i crvenoj boji od drugog tromjesečja 2010.

Bluetooth handsfree sa zaštitom od buke bit će dostupan od drugog tromjesečja 2010. u crnoj boji te kombinaciji boja srebrna/bijela, ružičasta/bijela i crvena/bijela.

Više o predstavljenim uređajima pročitajte na ovoj adresi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi