FALLOUT 76

Stiže nam novi Fallout, a tema bi mogla iznenaditi mnoge

02.06.2018 u 18:33

Bionic
Reading

Novi nastavak klasičnog postapokaliptičnog RPG-a je bliži nego ikad, a njegova tema i (navodno) neobični dizajn mogli bi iznenaditi mnoge fanove

Bethesda je prije nekoliko dana objavila jednodnevni stream na kraju kojeg je objavila prvi foršpan za najnoviju igru iz serijala Fallout. Fallout 76 prati priču o žiteljima jednog od rijetkih 'običnih' sigurnosnih Vaultova (sefova) u kojima su se ljudi tijekom rata skrivali od nuklearnog plamena.

PRIJENOSNI UŽICI

Ove video igre svaki gejmer mora instalirati

Pogledaj galeriju

O čemu je riječ?

Vault 76 je poseban zato jer je jedan od rijetkih koji nisu stvoreni za eskperimentiranje sa svojim žiteljima. Njegova jedina funkcija bila je 'usporedne prirode' - on služi kao usporedno sklonište koje nije poslužilo za vladine dvadesetogodišnje sociološke pokuse.

Uostalom, najbolje što možemo napraviti je pokazati vam službeni foršpan.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Bethesda

Iako bismo radije pisali o tome kakve ćete sve stvari raditi u novoj igri i kakva je vrsta RPG-a u priči, Bethesda je bila prilično škrta oko detalja izvavši samo trailer koji navodno sadrži nekoliko skrivenih referenci koje su internaute diljem svijeta ponukale da zaključe kako se radi o online survival igri.

Više informacija o novom Falloutu kompanija planira objaviti tijekom nadolazećeg E3-ja koji traje od 12. do 14. lipnja 2018.