TEHNO NOVITETI

Stigao je: Pogledajte moćni Microsoft Surface Book 2

19.10.2017 u 13:10

Bionic
Reading

Računalo je platforma za pokretanje sljedećeg vala kreativnosti, a računalo Surface je pokretač inovacija koje će toj kreativnosti dati dodatni zamah.

 

Najnoviji član Surface obitelji: Surface Book 2 je vrhunsko prijenosno računalo s nevjerojatnom grafikom i autonomijom baterije do 17 sati rada. Surface Book 2 je dostupan u veličinama 13.5" i 15" i najmoćnije je Surface računalo dosad predstavljeno. S najnovijim Intel Dual-Core i Quad-Core procesorima i NVIDIA GeForce GPU-ovima, Surface Book 2 ima do pet puta veće grafičke performanse od prvog Surface Book-a i dvostruko je snažnije od novog MacBook Pro računala.

Osim što je snažno, Surface Book 2 računalo je osmišljeno kako bi olakšalo svakodnevni rad i stvaranje. Surface Book 2 ima snagu prijenosnog računala, svestranost tableta i slobodu prijenosnog studija, javljaju iz Microsofta.

Surface Book 2 je dovoljno snažan pokretati profesionalne alate, kao što su Adobe, Autodesk i Dessault, besprijekorno pokreće popularne PC igre u 1080p rezoluciji s uključenih 60 FPS i zahtjevne naslove kao što su Forza Motorsport 7 i Gears of War 4.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Microsoft

Surface Book 2 se pridružuje Surface Laptop prijenosniku i Surface Pro-u kako bi zaokružio snažan portfelj prijenosnih računala koja omogućuju korisnicima da dožive mješovitu stvarnost i igranje na Windows platformi, ali i da budu produktivni u pokretu te da daju dodatni poticaj umjetnicima, dizajnerima, programerima i inženjerima koji predvode sljedeći val kreativnih inovacija.

Cijena i dostupnost

Surface Book 2 računalo bit će dostupno za predbilježbu 9. studenog u SAD-u po cijeni 1.499,00 dolara, a verzija dijagonale 13" bit će dostupnim na dodatnim tržištima. Da biste saznali više o Surface Book 2, posjetite blog post Panos.

  • +2
Microsoft Surface Book 2 Izvor: Promo fotografije / Autor: Microsoft